Algemene Voorwa​​​​arden & DisclaimerAlgemene Voorwaarden

PRIJZEN :

Onze prijzen, zoals vermeld in de webshop en catalogus, zijn inclusief BTW en gelden voor alle producten, rechtstreeks afgehaald of geleverd vanuit onze kwekerij. Bijkomende kosten voor verzending en verpakking zijn voor rekening van de koper. De verpakkingskosten omvatten zowel materiaal als arbeidsuren en zijn niet restitueerbaar.


BETALINGEN :

Bij aankopen met verzending is online betaling vereist. Voor bestellingen die persoonlijk worden afgehaald op de kwekerij, accepteren we zowel contante betaling als betaling via Payconiq.


VERZENDINGEN & AFHALINGEN :

Zie 'Verzenden en Afhalen' voor gedetailleerde informatie. Bij online bestellingen met verzending is het de verantwoordelijkheid van de klant om een correct afleveradres op te geven. Onjuiste landselecties kunnen de verzendkosten en BTW beïnvloeden. In dergelijke gevallen dient het prijsverschil voor verzending te worden gecompenseerd voordat wij de bestelling verzenden.


GARANTIES & RETOUR :

We leveren onze planten in optimale staat. Desondanks aanvaarden we geen verantwoordelijkheid voor zaken zoals uitdroging, bevriezing, problemen met groei of bloei na levering. Na aankoop kunnen planten of andere producten helaas niet worden geretourneerd of geruild.


KLACHTEN :

Eventuele klachten over de kwaliteit van de planten of gemaakte fouten moeten binnen drie dagen na ontvangst van de goederen worden gemeld. Klachten die later worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. We behouden ons het recht voor om een zending waarover een geschil bestaat, op onze kosten terug te laten komen. De kosten voor verpakking en transport van de heenreis zijn voor rekening van de koper. In geval van juridische geschillen is de rechtbank van Brugge exclusief bevoegd.


ANNULERING VAN BESTELLING :

Indien een reeds betaalde bestelling wordt geannuleerd, brengen wij een administratieve vergoeding van €7,5 in rekening.

Hoewel deze website mogelijk gekoppeld is aan andere websites, impliceren wij geen directe of indirecte goedkeuring, associatie, sponsoring, instemming of aansluiting bij een gekoppelde website, tenzij dit specifiek wordt vermeld.

De wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die je bezoekt via een link vanaf deze website moet je op eigenverantwoordelijkheid goed doornemen. Jouw bezoek aan andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

De website kan cookies gebruiken om de navigatie binnen de website te personaliseren en gebruiksvriendelijker te maken. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.